Ideje za Kuponko

Kuponko je podjetje, ki že od leta 2011, preko svoje spletne strani ponuja najugodnejše storitve iz različnih področij. Tako lahko prejmete nore popuste, ki znašajo od 50% do 95% na najrazličnejših področjih, kot so na primer kulinarika, turizem.

Iskanje kuponov

Vsi kuponi so zbrani na njihovi spletni strani, kjer si lahko ogledate njihovo pestro in široko izbiro. Da je ponudba bolj pregledna, in da olajša samo iskanje kupona, obstaja tudi spletna stran vsikuponi.si, ki zbira Kuponko kupone. Tako lahko kupone izbirate med osmimi kategorijami. Če želite kaj dobrega pojesti, pokukajte v kategorijo Kulinarika. Če bi radi pogledali gledališko predstavo, si poglejte kaj se skriva v rubriki Vstopnice in dogodki. Ostale kategorije pa so lepota in zdravje, masaže, šport in zabava, wellness razvajanja, izobraževanja in tečaji ter vse za dom in avto. Kot vidite je izbira res široka in pestra, ter tudi cene so nizke! Na Kuponku si vsakodnevno prizadevajo najti najzanimivejše ter kakovostne ponudbe za vas po najnižjih cenah.

Kako si kupim kupon

Kupiti kupon je sila preprosto. Ko najdete željen kupon, ga preprosto s klikom prestavite v košarico ter plačate. Kupon si nate pošljete na elektronsko pošto ali mobitel, s čimer tudi aktivirate kupon, ki je s tem pripravljen na uporabo. V kolikor ste se odločili za storitev vam preostane samo še to, da pokličete ponudnika storitve, in se dogovorite za termin. Če vam je prijetneje fizično opraviti nakup, pa se le odpravite v eno izmed 680 prodajnih točk. Prodajna mesta kuponov so vse poslovalnice pošte Slovenije, bencinske črpalke OMV ter tudi trafike 3DVA.

Ideje za Kuponko

Preko Kuponka lahko naberete tudi ideje za potovanja. V sekciji turizem lahko najdete številne predloge za enodnevne izlete, vikend oddihe, ter celo za obisk tujine. Poleg tega, da vas bo takšna vrsta oddiha sprostila, navdihnila, vas tudi ni treba skrbeti za cene, ker so tudi takšne mikavne ponudbe na voljo po zelo ugodnih cenah.
Nakup kupona preko Kuponka je lahko tudi ideja za darilo. Prijateljici lahko kupite kupon za kakšno masažo, sprostitev v savni, pa še bi se kaj našlo. Da ne zamudite najnovejših ponudb po norih cenah, pa se lahko prijavite na Kuponko obvestila, ki vam bodo vsak dan poslali elektronsko pošto s širokim in pestrim naborom novih ponudb po norih cenah.
Poleg raznih ponudb storitev na Kuponku, je možno tudi kupovati razne izdelke po znižanih cenah. Tako lahko najdete razne modne izdelke, izdelke za zdravje in osebno nego, za hujšanje, rekreacijo, tehnološke izdelke ter produkte za dom in vrt.

Vesele urice

Vsak dan za dve ekskluzivni dve uri, pa lahko dobite še dodaten 20% popust na določeno ponudbo. Kar pomeni, da lahko dobite kakšen izdelek ali storitev še ceneje! V času teh dveh veselih uric je priporočljivo kupiti kupon čim prej, ker je število kuponov omejeno. Prav tako je priporočljivo, da ste naročeni na Kuponkova obvestila, saj nastopijo vesele urice nenapovedano, in boste tako lahko pravočasno obveščeni, in si tako zagotovili želene kupone. Po preteku teh dveh ekskluzivnih uric, pa velja tista cena, ki je veljala pred začetkom veselih uric.

Dodaj odgovor