Plastične ograje iz polne plastike – Zakaj je PVC tako dober?

Ko večina ljudi sliši za “PVC ograjo” si predstavljajo sijoče, bele, plastične plošče za ograje. Vrsto let je bil to edini stil, ki je bil na voljo in tako je sijoča bela PVC ograja postala standard.
Danes tehnologija PVC ograje ustvarja bolj trpežne in vsestranske kot kdajkoli prej. Različne barve in teksture posnemajo naravne materiale, kar pomagaja, da se doseže videz po meri.

VRTNE PVC OGRAJE

So različnih oblik, ki se izdelajo po vaši želji. V celoti so izdelane iz plastičnih profilov. Vgradimo jih med plastične stebričke, betonske, kovinske ali kamnite stebre. Ograja je močna, odporna proti UV, vlagi, prahu in drugim vremenskim vplivom.

Vrtne ograje so vizualno zelo elegantane in vsakomur cenovno dostopne! Preverite!

PLASTIČNE OGRAJE IZ POLNE PLASTIKE ZA BALKONE IN TERASE

Pogled na vašo hišo vam lahko krasi ograja s katero nimate nobenega vzdrževanja. Je močna, odporna proti UV, vlagi, prahu in drugim vremenskim vplivom. Naredijo jo po meri in želji kupca, izbirate pa lahko med različnimi profili.

Ograjo lahko montiramo na že obstoječo kontrukcijo ali pa konstrukcijo izdelamo sami iz nerjaveče kovine.

Ograje na balkonu ali terasi so zelo lepe in cenovno vsakomur dostopne.

Vse ograje so v štirih barvah : bela, umazano bela, svetlo rjava, siva.

Imamo pet prednosti plastičnih ograj iz polne plastike:

1.) Nizko vzdrževanje -PVC ograjo je enostavno očistiti s cevjo. Ni potrebno vzdrževanje.

2.) Močan – PVC ograje so se izkazale kot močnejše in ne absorbirajo vlage

3.) Raznolikost slogov – Med posvetovanjem boste videli različne PVC ograje in barve, ki jih imajo na voljo. Izdelki Bufftech imajo edinstveno strukturo in zrnat efekt.

4.) Lahka montaža – PVC ograje so narejene iz več sestavnih delov, podobno kot les, tako da jih je mogoče hitro in enostavno namestiti. Po posvetovanju z našo ekipo se vaša PVC ograja zlahka namesti po vaših željah.

5.) Optimalna zasebnost – Vinilni ograje zagotavljajo odlično zasebnost, tako da boste vi in ​​vaša družina varni v zasebnosti vašega lastnega dvorišča.

VRTNA VRATA

Izbirate lahko med enokrilnimi, dvokrilnimi in drsnimi vrtnimi vrati. Po vaši želji se lahko opremijo z motornim pogonom na daljinsko vodenje.

Da bo vaš dom zaživel po vaših željah pa so vsa vrata na voljo v različnih oblikah, dimenzijah in barvah.

Izdelana so iz plastičnih mas, ki so laboratorijsko preizkušena in testirana. Nosilno ogrodje je iz nerjaveče kovine.

Vrtna vrata so zelo kvalitetna, elegantna in ne zahtevajo dodatnega vzdrževanja. Izdelajo se po meri in želji kupca. Naj bodo zrcalo vašega doma.

 

Dodaj odgovor